Bokagyulladás tünetei


Folyamatos használattal a lábad puha ,hidratált lesz. A Kräuter® karbamidot tartalmazó lábkrém, kifejezetten a duzzadásra hajlamos lábra, és a száraz, illetve nagyon száraz, repedezett bőrre ajánlott.

bokagyulladás tünetei

Intenzíven véd a káros környezeti hatásoktól. Az aktív összetevői a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak.

bokagyulladás tünetei

A karbamid serkenti a vérkeringést, megelőzve a bőrön megjelenő repedéseket, amelyek a felső hámrétegen jelentkezhetnek. A krém összetételében megtalálható karbamid serkenti bokagyulladás tünetei vérkeringést, megelőzve a sarokbőrön megjelenő repedéseket, amely a felső hámrétegen jelentkezhet.

Bélgyulladás – Wikipédia

Az összetételben megtalálható mandulaolajnak és a ligetszépeolajnak köszönhetően, amelyek ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származnak, a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe is eljutnak, így gyorsítva fel a gyógyulás folyamatát.

Regenerálják a bőrt, fertőtlenítenek, és csökkentik a duzzadást. A mandulaolaj gyengéd hatással van a bőrre, és legfontosabb aktív összetevői a bőr legmélyebb rétegeibe is eljutnak.

A bokánk a testünk legnagyobb terhelésnek kitett része: erre az ízületre nehezedik az egész testsúlyunk. Elváltozása elviselhetetlen fájdalmakat okozhat. A deformáció kialakulásában a genetikai hajlam, a kényelmetlen cipők viselőse, a túlerőltetés, a túlsúly játszik kiemelkedő szerepet, de a háttérben reumás ízületi gyulladás is állhat.

A menta- és kámforkivonatnak köszönhetően, a kellemetlen lábszagot is bokagyulladás tünetei, és az izzadást is szabályozza. A karbamidot tartalmazó lábkrém kifejezetten a duzzadásra hajlamos lábra és a száraz, nagyon száraz, repedezett sarokbőrre ajánlott.

bokagyulladás tünetei

Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják. Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni.

Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

bokagyulladás tünetei