Csuklóízület ksa, Kapcsolódó termékek


Az új Bosch ütvefúrógépek áttekintése. Ergonomikus kialakításnak köszönhetően a szerszám optimálisan illeszkedik a kézbe.

Fedezd fel a futás örömét!

A fordulatszám-előválasztással lehetséges. Az innovatív Bosch Kickback Control azonnal lekapcsolja a gépet, ha a tartozék elakad az anyagban. Erőteljes, wattos motorral, innovatív Kickback Control funkcióval és 2 sebességfokozatú hajtóművel.

Robusztus fémházzal.

porc és ízületi készítmények térdfájdalom görcs

Csuklóízület ksa Kickback Control a hatékonyabb kontrollért. Most még kontrolláltabb és biztonságosabb a fúrás — az innovatív Bosch Kickback Control funkcióval: Ha a fúró blokkolódik — pl. A szerszám nem forog tovább, ami pedig lényegesen csökkenti a karokat, valamint a csukló- és a vállízületet érintő sérülések veszélyét.

hogyan lehet elkerülni a térd artrózisát

A UniversalImpact és az AdvancedImpact típusok része. Az állítókerékkel válaszd ki a fordulatszámot, amellyel fúrni szeretnél.

Vario-csukló

Ez az anyagnak megfelelő, finoman adagolt munkavégzést tesz lehetővé, például sima felületek előfúrásánál, valamint csavarok becsavarásánál. Az elektronika állandó szinten tartja a gép fordulatszámát még fokozódó fúrási terhelés és a falban fellépő nagyobb fúrási ellenállás esetén is. Tartozék Az új Drill Assistant Az innovatív Drill Assistant tartozék segítségével pontosan meghatározható a fúrásmélység: Egyszerűen helyezz be egy tiplit vagy egy csavart, igazítsd be a készüléket, és máris ideális mélységű lyuk csuklóízület ksa.

csuklóízület ksa éles fájdalom, amikor a csípőízületben sétál

Egy porgyűjtő doboz fogja fel a port közvetlenül a furatnál, így a porszívóval való fárasztó bajlódás feleslegessé válik.